Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Tenjaku GB 0,7l 40%

Liehovar Tenjaku sídli v japonskej prefektúre Yamanashi v meste Fuefuki. Je to úrodná oblasť obdarená najväčšími darmi prírody vrátane bujných lesov, krásnych sadov, horúcich prameňov a čo je najdôležitejšie – krištáľovo čistých potokov. Táto prírodná pramenitá voda je ,,miazgou“ whisky Tenjaku.

Prečítajte si viac
23,00 € (s DPH)
Vypredané
Upozorniť ma pri dostupnosti
Kód tovaru:
4273
Popis

Dušu tejto whisky tvoria prírodné zložky. Pramenitá voda používaná počas destilačného procesu sa čerpá zo zeme – 250 m pod úrodným povrchom pohoria Misaka. Potom sa filtruje cez vulkanickú horninu, aby sa zabezpečila zamatová a hladká textúra a mierny obsah minerálov, ktorý umožňuje vytvoriť jedinečnú rovnováhu hladkosti, čistoty a chuti. Spojenie individuálnych charakteristík každej nespracovanej whisky pre harmonický, dokonale vyvážený záver – to je jemná technika miešania, ktorá je jedinečná a typická pre Japonsko.

Pôvodne, pri jej tvorení, bolo cieľom vytvoriť čistú a jemnú whisky, ktorá by vyhovovala akémukoľvek štýlu pitia. Poskytuje sviežu hladkosť, ktorú možno dosiahnuť iba majstrovským zmiešaním tých najkvalitnejších surovín pochádzajúcich z prírodného prostredia.

Na fľaši sú japonské znaky – 天雀 (hibari), čo znamená ,,škovránok“ – ohlasovateľ jari na Východe a Západe. A tak ako nádherná jasná pieseň tohto malého vtáčika, aj Tenjaku má príjemne čistú, jemnú a ľahkú chuť. Starostlivo vybrané nespracované whisky a čistá prírodná pramenitá voda sú odborne zmiešané, aby vytvorili výraznú japonskú whisky.
Tenjaku Whisky
Odborne zladené bohaté a plné sladové chute dodávajú tejto ,,Blended Whisky“ jemnú chuť obilia. Počnúc rmutom skladajúcim sa z kukurice (86 %) a jačmeňa (14 %) sa táto whisky následne destiluje v 2 medených nádobách. Nakoniec dozrieva v sudoch po bourbone z Kentucky, čo vedie k plnej sladovej obilnej chuti. Z tejto rovnováhy vzniká čistá nadčasová zmes 3, 5 a 6-ročnej whisky.

Má krásnu jasnú jantárovú farbu. Vo vôni cítiť sladké arómy hrušiek a sušeného ovocia s jemným závanom dymu. Trochu ,,ostrá“ chuť je dobre zaoblená a jemná. Dlhý a mierne pikantný záver oplýva sladkastými tónmi bieleho dubu.

Prečítajte si viac
Detaily produktu
4273

Tabuľka dát

Objem
0.7 l
Značka
Tenjaku
Obsah alkoholu
40 %
Balenie
kartónik
Súvisiace produkty
Vypredané
Kód: 4273
23,00 € (s DPH)
Liehovar Tenjaku sídli v japonskej prefektúre Yamanashi v meste Fuefuki. Je to úrodná oblasť obdarená najväčšími darmi prírody vrátane bujných lesov, krásnych sadov, horúcich prameňov a čo je najdôležitejšie –...

Menu

QR kód

Nastavenia

Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.