Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Malecon 13Y Rare proof 2006 DR 0,7l 50,5%

Malecon Rare Proof 2006 je skvostný 13-ročný rum pochádzajúci z Panamy. Po jeho destilácii v roku 2006 ležal v špeciálne vybratých dubových sudoch, ktoré mu odovzdali delikátny chuťový profil. Na jeho zrenie dohliadal kubánsky rumový majster Francisco Fernandez.

Prečítajte si viac
42,00 € (s DPH)
Skladom 1 ks
Kód tovaru:
3791
Popis

Vôňa: Karamel, exotické ovocie, tabakové listy, sladké koreniny. Po chvíli v pohári sa vynoria arómy sladkej kávy spolu s praženými a karamelizovanými orechmi. V pozadí sú tiež náznaky bylinných aróm.

Chuť: Príjemne sladká, hrejivá. Vanilka nadväzujúca na karamelové arómy, pražená káva.

Záver: Mierne karamelizovaný, koncentrovaný, štipka morskej soli.

V rodine rumov Malecon Rare Proof nájdete staré rumy, ktoré sa vyznačujú vyšším percentom alkoholu a tiež malým objemom výroby. Sú to fľaše určené tým, ktorí si vedia vychutnať skutočne kvalitné rumy. Samozrejmosťou sú aj detailné údaje na etiketách a špeciálne darčekové balenia.

Rum Malecon je oslavou prepojenia panamskej remeselnej zručnosti výroby rumov so znalosťami blendovania pochádzajúcimi od kubánskych master blenderov. Zakladateľ značky Marco Savio sa počas svojich ciest po Južnej Amerike dlhé roky učil od tých najlepších majstrov, aby mohol následne svetu predostrieť skoncentrované znalosti v rumoch Malecon. V ponuke značky nájdete množstvo skvelých fliaš, od mladých rumov určených pre chutné koktejly až po veľmi staré ročníkové rumy, ktoré uspokoja aj skutočných rumových znalcov.

Prečítajte si viac
Detaily produktu
3791

Tabuľka dát

Objem
0.7 l
Značka
Malecon
Obsah alkoholu
50.5 %
Balenie
drevo
Vek
13 r.
Súvisiace produkty
Skladom
Kód: 5375
19,00 € (s DPH)
Jemná vôňa oplýva arómami vanilky. V chuti sú tóny čerstvého kokosu a tropického ovocia dokonale spojené s praženými a balzamikovými dotykmi predĺženého procesu zrenia ,,solera“ v amerických a francúzskych dubových...
Skladom
Kód: 5352
29,00 € (s DPH)
Prémiový venezuelský tmavý Blended rum Carúpano Reserva Exclusiva 12 sa vyrába zo zmesi rumov, ktoré zreli až do 12 rokov. Následne sa plní do sudov z bieleho amerického duba a zrie ešte niekoľko týždňov. Fľašuje sa...

Menu

QR kód

Nastavenia

Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.