Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Beefeater 1l 40%

Beefeater je jediný prémium London Dry Gin na svete, ktorý sa destiluje v Londýne. Názov Beefeater vznikol na základe návštevy toskánskeho veľkovojvodu v Anglicku v roku 1669. Ten rozprával, že "strážcovia Tower of London" denne od dvora dostávajú veľké prídely hovädzieho mäsa a že by sa im mohlo hovoriť "Beefeaters". Beefeater Gin nikdy nemá obsah alkoholu nižší ako 40%, pretože alkohol je dôležitý pre udržanie chuti a arómy, ktoré nápoju zaručujú trvale vysokú kvalitu a chuť. Tvorený z 9 botaník: borievka, citrónová a pomarančová kôra, mandle, koreň a semienka Angeliky, semienka koriandru, koreň orris a sladké drievko.

Prečítajte si viac
21,00 € (s DPH)
Skladom 2 ks
Kód tovaru:
0557
Detaily produktu
0557

Tabuľka dát

Objem
1 l
Značka
Beefeater
Obsah alkoholu
40 %
Balenie
bez obalu
Súvisiace produkty
Skladom
Kód: 5236
29,00 € (s DPH)
Bombay Sapphire je destilovaný úplne unikátnym procesom, aký sa užíva už len v štyroch výrobniach na svete. Na rozdiel od ostatných ginov, ktoré sú destilované spoločne s bylinkovými ingredienciami, Bombay Sapphire je...
Skladom
Kód: 4457
18,00 € (s DPH)
Canaïma je juhoamerický gin, ktorý sa vyznačuje ostrejšou chuťou. Ingrediencie používané pri jeho výrobe pochádzajú priamo z amazonského dažďového pralesa. Jeho chuť je tvorená až desiatimi rastlinami.
Skladom
Kód: 5259
21,00 € (s DPH)
Gin pochádzajúci Francúzska. Pri jeho zrode stála myšlienka: Vytvoriť leto v pohári! V gine sú destilované regionálne byliny, dokopy sa ich v gine nachádza 19. Najvýraznejšími zložkami sú borievka, kvetinové,...
Skladom
Kód: 5274
29,00 € (s DPH)
Gin pochádzajúci už podľa samotného názvu z Plymouthu. Prechádza destilačným procesom v medených nádobách. Obsahuje zmes niekoľkých druhov botaník, ktoré mu dodávajú tú správnu chuť a vôňu.

Menu

QR kód

Nastavenia

Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.