Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Iverioni 5* 0,7l 40%

Značka Iverioni je dielom slávneho liehovaru a značky Sarajishvili.Iverioni 5*5-ročné gruzínske brandy, ktoré na základe starodávneho receptu z 9. storočia vytvorili majstri v spoločnosti Sarajishvili. Po destilácii sa získaný alkohol nechá dozrieť v dubových sudoch. V závislosti od doby zrenia dostane brandy 3, 5 alebo 7 hviezd. Ako prírodné farbivo sa používa extrakt z vlašských orechov.
Prečítajte si viac
11,00 € (s DPH)
Vypredané
Upozorniť ma pri dostupnosti
Kód tovaru:
4260
Popis
Má zlatožltú farbu. Aróma je komplexná, nájdeme v nej odtiene vanilky, duba, čokolády a korenia. Chuť je jemná, harmonická, s jemnou horkosťou živicových odtieňov a sladkým vanilkovo-čokoládovým nádychom.
Prečítajte si viac
Detaily produktu
4260

Tabuľka dát

Objem
0.5 l
Značka
Sarajishvili
Obsah alkoholu
40 %
Balenie
bez obalu
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:
Vypredané
Kód: 2791
16,00 € (s DPH)
Francúzske brandy, ktoré sa doporučuje piť pri izbovej teplote 18 - 20 °C.Regal Pride X.O zreje v dubových sudoch, vďaka tomu má krásnu tmavú jantárovú farbu. Chuť je elegantná, jemná a vyvážená s vôňou vanilky.
Skladom
Kód: 1400
4,00 € (s DPH)
Víno s chráneným označením pôvodu, akostné, biele, suché.Južnoslovenská vinohradnícka oblasť, ručný zber.Pinot Gris je pôvodom francúzske víno a v súčasnej dobe je skvostom medzi bielymi vínami. Vína z tejto odrody sú...
Súvisiace produkty
Žiadne položky

Menu

QR kód

Nastavenia

Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.